Valentine

Vandaag is het natuurlijk Valentine’s day zoals jullie weten. Dat betekend leuke dingen doen met je vriend/vriendin, je vriendinnen of misschien ga je in je eentje wel iets leuks doen! Vandaag ga ik dan allemaal leuke dingen vertellen aan jullie, zodat je je niet gaat vervelen op zo’n dag, ookal heb je geen vriendje.

1b7b557e1c2795060fe7ea9e4a57c4b2_large[1]

 

Optie 1: Valentine vieren met je geliefde!

Waarschijnlijk hebben jullie samen wat leuks gepland, om samen naar de film te gaan of romantisch bij elkaar te zijn! Maar misschien wordt je ook wel verrast door je vriend, terwijl je helemaal niet dacht dat hij aan Valentine deed! Dat is natuurlijk ook hardstikke leuk, om verrast te worden! Of misschien ga jij hem juist verassen!

0e7e997e6a0311e2b9a022000a1fa535_6[1]

Optie 2: Valentine vieren met je vriendinnen!

Je kan natuurlijk ook als je geen vriendje hebt Valentine vieren met je vriendinnen. Ga bijvoorbeeld samen de stad in en pak een leuk restaurantje, of ga met je vriendinnen naar de bioscoop en kijk een leuke gezellige film! Je kan natuurlijk ook bij iemand thuis een beauty-middagje/avondje houden en kletsen of keiharde leuke meezing nummers opzetten!

tumblr_mi5zjqvCAE1s00r9qo1_400_large[1]

Optie 3: Valentine in je eentje vieren!

Het klinkt misschien een beetje eenzaam om in je eentje Valentine te vieren. Maar in je eentje kan het ook leuk zijn! Je kan bijvoorbeeld een mooie Valentine film op je tv/laptop kijken en met natuurlijk heel veel lekkere chocolaatjes, aarbeien, slagroomsoesjes etc. Je kan ook een lekkere taart gaan bakken of cupcakes en deze heel mooi versieren!

tumblr_mhmwhyv0os1s2cntxo1_500_large[1]

Ik hoop dat jullie dze last-minute tips leuk vonden om te lezen and a happy Valentine!

Wat doen jullie met Valentines dag?

Liefs, Nathalie

Advertisements

3 thoughts on “Valentine

  1. Ik vier geen Valentijn, voor mij is het eigenlijk een dag als elke andere, het engie grote verschil is dat het alweer sneeuwt… Het enige Valenstijns-achtige wat ik heb gedaan is een lief berichtje naar iemand sturen en een zelfgemaakte Valentijnstypografie op m’n Facebook zetten 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s